Loc despre cultură altfel

Concert de muzică veche de Noaptea Muzeelor, 16 mai

Concert de muzică veche de Noaptea Muzeelor, 16 mai

Sâmbătă, 16 mai, de Noaptea Muzeelor, puteți participa la un concert de muzică veche cu Incanto Quartetto și Peregrinii, în mansarda Bastionului Theresia, de la ora 20:00 în cadrul evenimentului „Oaspeți din trecut”.

În incinta Bastionului vor răsuna note duioase ale unei lumi demult apuse. Organizatorii evenimentului vă invită să pătrundeți în lumea trecutului, alături de ei, în cadrul unei prezentări ce va conține imagini, muzică și în cadrul căreia se vor discuta diferite aspecte ale vieții cotidiene din timpuri apuse ale istoriei, și să deveniți chiar voi „oaspeții din trecut”, alături de muzeografi și menestreli.

La ora 20:00 vor susține un recital trupa Incanto Quartetto, în Sala Theresia din clădirea Bastionului, iar la ora 23:00 puteți asista la un concert Peregrinii, însoțit de imagini din arhiva muzeului.

De asemenea puteți admira o expoziție de arme și să deveniți chiar voi particpanți la un duel, motivul nu este important, deși ar fi deosebit de romantic să vă luptatți pentru mâna unei domnișoare.

Intrarea este gratuită!

Comentarii

Lasati un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.

Puteti folosi aceste HTML tag-uri si attribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>