Loc despre cultură altfel

Evenimentul death metal al anului în Timișoara-Concert Behemoth în Club Daos

Evenimentul death metal al anului în Timișoara-Concert Behemoth în Club Daos

Organizatorii Daos Club au plăcerea de a prezenta, în premieră pentru Timișoara, un concert cu totul inedit pentru scena rock românească: Behemoth – una dintre cele mai importante trupe de trupe de death metal din lume.

Concertul din Timișoara, care va avea loc în data de 22 aprilie, 2015, începând de la ora 20.00, face parte din turneul european al trupei pentru promovarea ultimului album – The Satanist, lansat anul trecut.

Behemoth a câștigat anul trecut premiul “Golden Gods 2014”, oferit de Metal Hammer la secțiunea “Best Album Of The Year”.

Behemoth

Concertul din Timișoara va dura aproximativ două ore, având parte de decoruri, recuzite și efecte pirotehnice, pentru un show pe măsura reputației lor.

În deschiderea concertului, pentru a stabili atmosfera, pe scena din clubul Daos vor urca alte două trupe: Bolzer (black death metal – Zurich/Elvetia) și polonezii de la THAW (experimental black metal);

Biletele pentru concertul Behemoth au fost puse în vânzare la următoarele prețuri:

– 50 lei până în data de 18 aprilie;

– 60 lei în ziua concertului, la intrare;

Acestea se pot achiziționa de la Club Daos, din locațiile partenere precum și online, în rețeaua www.iabilet.ro Organizatorii recomandă doritorilor să achiziționeze biletele din timp, deoarece se preconizează că show-ul va fi sold out!

Comentarii

Lasati un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.

Puteti folosi aceste HTML tag-uri si attribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>