Loc despre cultură altfel

Expoziție inedită la Bastion. „Dincolo de liniște”-înțelegerea sunetului ca aprofundare a liniștii

Expoziție inedită la Bastion. „Dincolo de liniște”-înțelegerea sunetului ca aprofundare a liniștii

La Bastionul Theresia, Muzeul Banatului vă invită la expoziția „Dincolo de liniște”. Evenimentul a început în data de 10 martie cu vernisajul „Liniștea și omniprezența vibrației” și este organizat de Facultatea de Artă în parteneriat cu muzeul, până duminică, 22 martie.

Potrivit organizatorilor, expoziția pornește de la conceptul lui John Cage de înțelegere a sunetului ca aprofundare a liniștii, și nu ca absență a acesteia. Mai mult, expoziția este o argumentare a ideii omniprezenței vibrației sonore.

kelemen bla

În cadrul expoziției sunt expuse lucrări de Aura Bălănescu, Alexandru Boca, Cosmin Haiaș, Marius Jurca, Livia Mateiaș, Gabriel Kelemen, Liliana Mercioiu Popa, Sorin Oncu, Renée Renard, Petrică Ștefan, Daniel Tellman, Bogdan Tomșa, Nicolae Velciov.

Expoziția poate fi vizitată până la 22 martie 2015, între orele 10.00-17.00, în spațiul expozițional de la Bastionul Theresia. Intrarea este gratuită

Comentarii

Lasati un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.

Puteti folosi aceste HTML tag-uri si attribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>