Loc despre cultură altfel

Music Travel Folk Festival – Prima ediție

Pe perioada 4 – 6 iunie, timișorenii vor avea parte de un festival de folk (sau de primul festival adevărat de folk organizat la Timișoara), intitulat Music Travel Folk Festival. Pe scena de La Căpițe vor interpreta Ilie Stepan și Horea Crișovan, Mircea Baniciu, Resident Ex, Robin and the Backstabbers, Emeric Imre, Magda Puskas, Ducu Bertzi, Marius Baţu, The Amsterdams, Les Elephants Bizarres, Eugen Avram, Cristi Buică, Dinu Olăraşu, Ţapinarii, .Rom și Fără Zahăr.

După cum puteți observa, organizatorii au hotărât să invite și formații rock (poate pentru a evita o posibilă monotonie tematică), și astfel cele două genuri vor fi reprezentate într-un tandem aproape perfect pe scenă, conform programului de mai jos:

program

Biletele costă 40 de lei (pentru întreaga durată a festivalului) și pot fi achiziționate astăzi din următoarele puncte: Căpițe, OSUT (în incinta UVT), casieria Teatrului Național, casieria Filarmonicii Banatul (Capitol) sau online, în rețeaua Eventim, sau în zilele următoare de la fața locului, la un preț ușor mai ridicat.

Vremea se pare că ține cu noi, așa că nu pregetați să luați cu asalt terasa cu accente rustice de pe malul Begăi pentru următoarele trei zile!

Comentarii

Lasati un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.

Puteti folosi aceste HTML tag-uri si attribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>