Loc despre cultură altfel

Un deceniu de Auăleu

aualeu 1Pe 6 mai Auăleu Teatru împlinește 10 ani. 10 ani de spectacole adevărate, de artiști liberi, de spații neconvenționale, de replici scrise și nescrise, de public receptiv, de idei creative, sau mai pe scurt zece ani de existență. Și cum altfel să sărbătorești aniversarea unui teatru decăt prin teatru?!

Programul aniversar este următorul:

Pe 6 și 7 mai, de la ora 20:30, se va juca Circus Mundi – spectacolul care transformă lumea într-o arenă. Christine Cizmaș, Andrea Wolfer, Ioan Codrea, Marian Pîrvulescu, Costin Bleotu, Armand Iftode vor fi actori, circari, muzicieni şi saltimbanci.

Coregrafia spectacolului a fost realizată de Tunde Baczo și povestea este înscenată de către Ovidiu Mihăiță.

Înainte și după spectacole vă așteaptă Mary Stroe să vă facă tricouri personalizate cu imagini din viața Auăleu-ului de până acum. Tot ea a desenat și cele două afișe ale evenimentului. În spiritul aniversării, Auăleu s-a pregătit cu tort și băuturi.

În a treia zi de sărbătoare, adică pe 8 mai, de la ora 20:30, puteți vedea spectacolul Casa din copac.

Acționează: Armand Iftode – poetul, un comisar / Andreea Wolfer – ţăranca / Christine Cizmaş – proprietăreasa, un comisar, crainica radio, vânzătoarea bătrână, un spectator întârziat, un critic literar, angajatoarea, curatorul din muzeu, o fată pe plajă, rusoaica, epilogul / Ioan Codrea – taximetristul, poştaşul, cioara, un miliţian, un crainic radio, un preot, un comisar, un gunoier, un copil, angajatorul, Dalai-Lama, un taliban / Marian Pîrvulescu – administratorul, sperietoarea de ciori, femeia de servici, un gropar, un crâsnic, un ţigan, un copil, mătuşa, un înger, un cosmonaut.

Ovidiu Mihăiţă: textul, înscenarea, luminile, sunetele.

După reprezentație va fi o expoziţie din arhiva Auăleu cu fotografii, afişe, recuzite, păpuşi, aparate de scenă, reclame şi scrisori.

aualeu 2

Și pentru că orice petrecere se termină întotdeauna cu cântec, sâmbătă 9 mai și duminică 10 mai, tot de la ora 20:30, va avea loc Ferma Acustică. După spectacol, Cari Tibor, cunoscutul compozitor timișorean, va susține un concert la pianina din Scârț.

Prețul unui bilet este de 25 de lei. Rezervări: 0751 892 340

Comentarii

Lasati un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.

Puteti folosi aceste HTML tag-uri si attribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>