Loc despre cultură altfel

Ventrilocul Eduard Sandu revine în Timișoara

ventriloc

Pentru cei care nu-l cunosc încă, Eduard Sandu este actorul-ventriloc, unic în România, care a participat în 2013 la emisiunea „Românii au talent” și care i-a făcut celebri pe Nea Alecu, Romeo și Lolita  – păpușile simpatice și deloc ascultătoare. Ei revin în Timișoara, în formulă completă, pe 7 mai 2015, în Paradisul Piraților din complexul studențesc. Spectacolul, denumit de către actor „Stand-up cu păpuși”, va începe la ora 22:00 iar realizatorii evenimentului ne promit o seară relaxantă și foarte amuzantă.

”Ventrilocia a apărut ca formă de spectacol în America, primul dintre cei mai cunoscuți a fost Edgar Bergen. Destul de ciudat este că el s-a lansat, sau mai bine spus a devenit cunoscut făcând o emisiune la radio. Interesant este că ventrilocia a apărut mai întâi ca făcând parte din ritualurile religioase. Am citit undeva despre faptul că șamanii ar fi folosit ventrilocia pentru a pretinde că din interiorul lor ar vorbi nu știu ce duh sau zeitate” – ne-a explicat actorul într-un interviu.

Comentarii

Lasati un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.

Puteti folosi aceste HTML tag-uri si attribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>