Loc despre cultură altfel

evenimente recomandate
arte vizuale
sursa: http://studentfest.ro/2015/
Categorie: Teatru

StudentFest 2015 – 9 și 10 mai

Programul de weekend StudentFest vă aduce o lansare de carte, workshop-uri de grafică, sculptură și pictură, un concert metal sâmbătă seara și unul reggae, duminică seara. Eu m-am trezit târziu, ca de weekend, și am ratat cateva evenimente StudentFest, dar sper că voi ați fost mai harnici ca mine și v-ați „sculptat” timpul...  Citeste mai mult »

sursa: http://studentfest.ro/2015/
Categorie: Teatru

StudentFest 2015 – 7 și 8 mai – program

sursa: http://studentfest.ro/2015/ Așa cum v-au obișnuit, cei de la StudentFest revin și anul acesta cu un festival, de data aceasta cu tema Conflict, care se va desfășura în perioada 7 mai -16 mai. Tema pentru 2015, Conflict, se concentrează pe neînțelegerile, luptele, diferențele și contradicțiile, prezente în orice domeniu...  Citeste mai mult »

lulu
Categorie: Teatru

Spectacol inedit la Galeria Jecza

Duminică, 5 aprilie 2015 de la ora 19:00, la Galeria Jecza, va avea loc premiera spectacolului „Lulu, o mascaradă” după piesa „Lulu” a lui Frank Wedekind, un eveniment artistic care îmbină artele vizuale cu arta teatrului. „Ideea mi-a venit prin 2007 când am văzut o expoziție la Pinakothek der Moderne din München, care se...  Citeste mai mult »

tolouse lautrec 1
Categorie: arte vizuale

L’air du cirque

Muzeul de Artă Timişoara invită iubitorii de artă la vernisajul expoziţiei de litografii „L’air du cirque” în ziua de 15 aprilie, ora 18. Prezintă Victor Neumann, Director al Muzeului de Artă Timişoara şi Thomas Emmerling, curator al expoziţiei din partea Euro Art Luxembourg. Vernisajul va avea loc în prezenţa Domnului Ioan...  Citeste mai mult »

Sursa foto: Facebook Galeriile Jecza
Categorie: arte vizuale

Răpirea Europei la Galeriile Jecza – Vernisaj Ioan Sbârciu

Galeria Jecza Timișoara îi invită pe timișoreni la „Răpirea Europei”, vernisajul pictorului Ioan Sbârciu. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 martie, cu începere de la ora 19.00. În deschidere va vorbi Bogdan Iacob (Cluj Napoca). E primul vernisaj susținut în Timișoara de pictorul Ioan Sbârciu. Artistul este președinte...  Citeste mai mult »

expo muzeu
Categorie: arte vizuale

Expoziție inedită la Bastion. „Dincolo de liniște”-înțelegerea sunetului ca aprofundare a liniștii

La Bastionul Theresia, Muzeul Banatului vă invită la expoziția „Dincolo de liniște”. Evenimentul a început în data de 10 martie cu vernisajul „Liniștea și omniprezența vibrației” și este organizat de Facultatea de Artă în parteneriat cu muzeul, până duminică, 22 martie. Potrivit organizatorilor, expoziția pornește...  Citeste mai mult »