Loc despre cultură altfel

evenimente recomandate
Muzică și Muzichie

În care vom vorbi despre muzica ce se cântă în orașul nostru, fie ea înalt sprâncenată sau degrabă vărsătoare de sudoare, ascultată pe scaun sau în picioare, prin săli scăldate în lumină sau cufundate în semiîntuneric. Cu această ocazie, ne vom cunoaște și artiștii mai îndeaproape, sperând să abuzăm cu chibzuință de timpul lor limitat.

Categorie: Muzică și Muzichie

Music Travel Festival – A doua ediție

Anul trecut mii de oameni s-au înghesuit pe malul Begăi, la terasa Căpițe, pentru a se delecta timp de trei zile cu folk și rock autohton, în cadrul primei ediții a Music Travel Festival. Anul acesta, organizatorii au hotărât să mute festivalul din miezul prăfuit și poluat al orașului în sânul naturii, pe pășunile agreste de...  Citeste mai mult »

Folk Festival
Categorie: Muzică și Muzichie

Music Travel Folk Festival – Prima ediție

Pe perioada 4 - 6 iunie, timișorenii vor avea parte de un festival de folk (sau de primul festival adevărat de folk organizat la Timișoara), intitulat Music Travel Folk Festival. Pe scena de La Căpițe vor interpreta Ilie Stepan și Horea Crișovan, Mircea Baniciu, Resident Ex, Robin and the Backstabbers, Emeric Imre, Magda Puskas, Ducu...  Citeste mai mult »

afish
Categorie: Muzică și Muzichie

Concert de muzică veche de Noaptea Muzeelor, 16 mai

Sâmbătă, 16 mai, de Noaptea Muzeelor, puteți participa la un concert de muzică veche cu Incanto Quartetto și Peregrinii, în mansarda Bastionului Theresia, de la ora 20:00 în cadrul evenimentului „Oaspeți din trecut”. În incinta Bastionului vor răsuna note duioase ale unei lumi demult apuse. Organizatorii evenimentului vă...  Citeste mai mult »

sursa: http://studentfest.ro/2015/
Categorie: Teatru

StudentFest 2015 – 9 și 10 mai

Programul de weekend StudentFest vă aduce o lansare de carte, workshop-uri de grafică, sculptură și pictură, un concert metal sâmbătă seara și unul reggae, duminică seara. Eu m-am trezit târziu, ca de weekend, și am ratat cateva evenimente StudentFest, dar sper că voi ați fost mai harnici ca mine și v-ați „sculptat” timpul...  Citeste mai mult »

sursa: http://studentfest.ro/2015/
Categorie: Teatru

StudentFest 2015 – 7 și 8 mai – program

sursa: http://studentfest.ro/2015/ Așa cum v-au obișnuit, cei de la StudentFest revin și anul acesta cu un festival, de data aceasta cu tema Conflict, care se va desfășura în perioada 7 mai -16 mai. Tema pentru 2015, Conflict, se concentrează pe neînțelegerile, luptele, diferențele și contradicțiile, prezente în orice domeniu...  Citeste mai mult »

pro musica live
Categorie: Muzică și Muzichie

Pro Musica lansează DVD-ul „41”

Momentul așteptat cu nerăbdare de fanii timișoreni ai Pro Musicii se apropie cu pași repezi. Vineri, 8 mai, de la ora 19, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, formația timișoreană va susține un concert pentru promovarea și lansarea DVD-ului „41 Pro Musica Live în Timișoara”. La fel ca și în cazul...  Citeste mai mult »

Sursă foto: Facebook La Căpițe
Categorie: Muzică și Muzichie

Începe sezonul de concerte de La Căpițe! Blazzaj & Mr Goju

Începe sezonul de concerte de La Căpițe. Astfel, în data de 30 aprilie, de la ora 20.30, vor urca pe scenă Blazzaj, trupa timișoreană de Nu-Jazz, Funk, Fusion. Băieții vor fi urmați de Mr Goju. Fondată în 1996 în Timisoara, la inițiativa lui Eddie Neumann și Florin Barbu, purtând inițial numele de „FunkinLeFree”,...  Citeste mai mult »

sursă foto: Facebook The Fresh
Categorie: Muzică și Muzichie

THE FRESH prezintă WALDECK – Rio Grande Romania Tour

The Fresh prezintă Waldeck în formulă completă la Timișoara, la data de 9 mai, în cadrul turneului de promovare ”Rio Grande”. Evenimentul va începe de la ora 22.00 și va fi susținut la Pasmatex (Strada Jiul, nr 2) Organizatorii anunță că:„producătorul vienez urcă alături de formația sa pe scena Pasmatex cu un spectacol...  Citeste mai mult »

concert extr
Categorie: Muzică și Muzichie

Concert extraordinar la Universitatea de Vest

Joi, 30 aprilie, de la ora 19.00, la Universitatea de Vest din Timișoara va avea loc un concert de orgă și de pian alături de profesorii Viorel Ciurtin, Alina Viliga (Liceul de arte Sabin Dragoi). Soliști: Madalin Luca-nai, Florin Deac-vioara, Tibi Boc-clarinet, prof. Alin Ispas-trompeta (Colegiul Național de Arte Ion Vidu).  Printre cei...  Citeste mai mult »

Screen-Shot-2014-12-16-at-1.49.30-PM paginademediapunctro_crop
Categorie: Muzică și Muzichie

Horia Brenciu – 40+

Dupa succesul avut cu albumele „Noua lună“ (2008), „Fac ce-mi spune inima“ (2013) și „Inimă de piatră“ (2013) prezentatorul TV, actorul și cântărețul Horia Brenciu începe din 25 aprilie un mic turneu național de promovare a albumului său  „40+“. Ultimul videoclip lansat este cel ce dă și numele...  Citeste mai mult »

1 2 3